Het doel van SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) is het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Om dit doel waar te maken, ontwikkelt SVH leermiddelen en lesmethodes voor (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers.

Warenkennis bij SVH

Vraag

Pakweg 30.000 studenten maken gebruik van het lesmateriaal dat SVH uitgeeft. Nu digitaal onderwijs sterk is toegenomen en niet meer weg te denken is, is het belangrijk om lesmateriaal hierop aan te passen. Ingescande boeken en platte afbeeldingen zijn niet meer van deze tijd. Hoe kunnen leerlingen en studenten het vak zo effectief en interactief mogelijk leren op een digitale manier?

Logo SVH
Student SVH aan het werk achter de bar

Onze oplossing

MetaChef biedt SVH toegang tot een uitgebreide collectie van 3D product catalogussen met diverse voedingsproducten. Deze zijn geïntegreerd in het onderwijsmateriaal en platform van SVH, waardoor VMBO- en MBO-scholen nu 3D modellen van vlees, vis, groenten, fruit, brood en kaas kunnen bekijken.

Deze digital twins zijn levensecht, bieden waardevolle informatie over producten en hun bereiding, en zorgen voor een leukere en effectievere manier van leren. Docenten kunnen de modellen gebruiken om theorie in de les te verduidelijken.

3D model pompoen

“Het is fijn dat we nu thuis ook alle producten kunnen bekijken, dat maakt het leren een stuk makkelijker”

– Sam Wetering, student bij SVH

Glazen schoonmaken opleiding SVH

Benieuwd naar meer? Bekijk onze andere cases

Case SVO
Case CIV groen
Case PCPT