Voorlopers in de digitale wereld van food

MetaChef is uitgever van interactief 3D beeldmateriaal voor web, mobile en AR/VR metaverse.

Met grote expertise in de wereld van food, agri & tech zijn we dan ook dé specialist voor de food industry, retail en foodservice. 

Wij vinden het van essentieel belang dat de foodbranche actief mee ontwikkelt in de evolutie van de digitale wereld, ofwel een metaverse.

In de Digital Food Factory werkt ons team van 3D artists, programmeurs, designers en food marketeers samen in de ontwikkeling en productie van digitale 3D producten en software oplossingen. 

Vind je droom baan bij MetaChef

Wij geloven dat vrijheid, creativiteit, plezier en een fijne werkomgeving bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en de groei van ons bedrijf. 

MetaChef groeit! Als internationaal werkende onderneming bedenken en maken we innovatieve  oplossingen voor bedrijven, organisaties en opleiders in food. We zoeken gepassioneerde, positieve mensen die willen groeien in hun vakgebied en bij ons aan hun carrière willen bouwen. 

Heb je een passie voor je vak en wil je samen met ons werken voor de meest innovatieve foodbedrijven van de wereld? Bekijk dan hieronder onze vacatures en neem contact met ons op.