Het onbekende zichtbaar maken bij productkeuzes

Knorr | Insights Monitor

Knorr investeert veel tijd in onderzoek naar consumenten. Hoe denken ze, hoe leven ze en hoe eten ze? De Insights Monitor helpt het team van Knorr om meer en betere inzichten te krijgen tijdens online marktonderzoek.

Over Knorr

Unilever is een multinationale onderneming in fast moving consumer goods, met een uiteenlopend assortiment producten. In Nederland brengen ze zo’n 40 bekende merken op de markt, waaronder Knorr.

The solution

De verpakking van de Knorr Wereldgerechten Mexicaanse Burritos is omgezet in een 3D model. Daarna is deze toegepast in de MetaChef Insights Monitor en op de Knorr website zichtbaar voor consumenten.

De data die zichtbaar worden in het dashboard helpen de onderzoekers bij Unilever veel extra informatie te verkrijgen over wat consumenten belangrijk vinden als ze producten en verpakkingen bekijken en beoordelen.

Discover our applications

3D catalogus producten

Catalogue

Combine product and packaging in real time, directly in front of the customer, and shorten development time.

Product portfolio

Configurator

Combine product and packaging real time, together with your customer.

Insights Monitor

Research and monitor how customers or consumers view and use your products online with MetaChef Insights.

Content Creator

Automatiseer je visuele content! Haal meer uit je 3D beelden met het maken van je eigen sfeerbeelden, video’s en packshots.

Category Management

Augmented Reality

Inspire & convince customers of your vision of the category. And put your products on the shelf in real time with the help of AR.

3D hologram

Product Presentation

Convince your customers or consumers of the quality of your product and attract maximum attention with lifelike product presentations.