VanDrie Group maakt gebruik van de eindeloze mogelijkheden van 3D

Vandrie group | 3D product presentatie

Een marktleider als VanDrie Group is het aan zichzelf verplicht om voorloper te zijn op het gebied van innovatie. Een snittenboek volledig in 3D was de eerste stap. Hiermee kan een afnemer een stuk kalfsvlees van alle kanten bekijken en krijgt het daarnaast informatie over de snit. Veel duidelijker en efficiënter dan een snittenboek met foto’s. VanDrie Group vroeg MetaChef om dit voor hen te realiseren.

Over VanDrie Group

De VanDrie Group is een Nederlands familiebedrijf met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en Duitsland. De onderneming is wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees, kalvervoeders en kalfsvellen. VanDrie Group is ketenproducent en daardoor uniek in de wereld.

De oplossing

Van alle kalfsdelen die VanDrie Group verkoopt, hebben we een 3D model gemaakt. Vervolgens zijn de oude foto’s in het snittenboek vervangen door de dynamische en complete 3D-afbeeldingen.

Klanten van VanDrie Group kunnen nu snel en eenvoudig het digitale snittenboek – de Vealcuts App – bezoeken en hebben beter inzicht in het assortiment van VanDrie Group. Elk stuk vlees kan gedraaid worden en van alle kanten worden bekeken. Er kan zelfs extra informatie aan het model gekoppeld worden, zoals recepten en video’s.
Daarnaast heeft elke snit een naam en een code. Vooral de code helpt te voorkomen dat er tijdens het contact met klanten miscommunicatie ontstaat over de specifieke stukken vlees.

De show stelen op de beurs

Nu VanDrie Group zijn hele assortiment in 3D heeft, zijn de toepassingen eindeloos. En dus vroegen ze ons of we wilden meedenken over een onderscheidende presentatie op een beurs. We programmeerden zes bijzondere 3D-kalfsvleesmodellen en maakten die zichtbaar in een holobox: de 3D-afbeeldingen werden hologrammen. Bezoekers konden zelf het vlees draaien en elk detail bekijken. Een heel nieuwe, baanbrekende manier van klantinteractie.

Eigen medewerkers opleiden en trainen

Stap voor stap gaat VanDrie Group verder. Met zijn 3D-afbeeldingen kan het nog veel meer doen, bijvoorbeeld medewerkers opleiden door virtual reality (VR) of augmented reality (AR) toe te passen. Een groot voordeel hiervan is dat het eenvoudig is om verschillende talen toe te voegen. Zo kunnen de duizenden arbeidskrachten van VanDrie Group getraind worden op een efficiënte, kostenbesparende manier, in hun eigen taal. 

Ontdek onze toepassingen

3D catalogus producten

Catalogus

Dé manier om op een unieke en interactieve manier je assortiment te bespreken met je klanten.

Product portfolio

Configurator

Combineer product en verpakking real time direct aan tafel bij de klant en verkort de ontwikkelingstijd.

Insights Monitor

Onderzoek en monitor met MetaChef Insights hoe klanten of consumenten jouw producten online bekijken en gebruiken.

Content Creator

Automatiseer je visuele content! Haal meer uit je 3D beelden met het maken van je eigen sfeerbeelden, video’s en packshots.

Category Management

Augmented Reality

Inspireer & overtuig je klant van jouw visie op de categorie. En zet met behulp van AR je producten real time in het schap.

3D hologram

Product Presentatie

Overtuig jouw klant of consument van de kwaliteit van je product en trek maximale aandacht met levensechte productpresentaties.