Kip als dynamisch 3D model op de beurs

LANDGEFLÜGEL | 3D PRODUCT CATALOGUS

Na jaren op de beurs te hebben gestaan met haar fysieke snittenboek, was Landgeflügel op zoek naar een meer interactieve en dynamische presentatie van al haar verschillende kipdelen. Maar hoe?

Over Landgeflügel

Op zoek naar verse kipproducten? Dan ben je bij Landgeflügel aan het juiste adres. Deze Duitse onderneming heeft de hele proceslijn – van ei tot kippenvlees – in handen en levert haar producten door heel Europa.

De oplossing

We hebben alle losse kipdelen die Landgeflügel verkoopt gescand én gemodelleerd tot 3D-modellen. Deze digital twins zijn vervolgens gebundeld in de 3D product catalogus. Dankzij deze toepassing is het voor de verkopers van Landgeflügel eenvoudiger om hun producten aan de (internationale) man te brengen.

Op elke beurs waar Landgeflügel tegenwoordig staat, is nu geen fysiek 2D snittenboek meer te zien. In plaats daarvan springt de beursstand van Landgeflügel in het oog door opvallend, interactief 3D beeldmateriaal dat geïnteresseerden alle details van het kipdeel tonen.

3D catalogus

Ontdek onze toepassingen

3D catalogus producten

Catalogus

Dé manier om op een unieke en interactieve manier je assortiment te bespreken met je klanten.

Product portfolio

Configurator

Combineer product en verpakking real time direct aan tafel bij de klant en verkort de ontwikkelingstijd.

Insights Monitor

Onderzoek en monitor met MetaChef Insights hoe klanten of consumenten jouw producten online bekijken en gebruiken.

Content Creator

Automatiseer je visuele content! Haal meer uit je 3D beelden met het maken van je eigen sfeerbeelden, video’s en packshots.

Category Management

Augmented Reality

Inspireer & overtuig je klant van jouw visie op de categorie. En zet met behulp van AR je producten real time in het schap.

3D hologram

Product Presentatie

Overtuig jouw klant of consument van de kwaliteit van je product en trek maximale aandacht met levensechte productpresentaties.