Het onbekende zichtbaar maken bij productkeuzes

Knorr | Insights Monitor

Knorr investeert veel tijd in onderzoek naar consumenten. Hoe denken ze, hoe leven ze en hoe eten ze? De Insights Monitor helpt het team van Knorr om meer en betere inzichten te krijgen tijdens online marktonderzoek.

Over Knorr

Unilever is een multinationale onderneming in fast moving consumer goods, met een uiteenlopend assortiment producten. In Nederland brengen ze zo’n 40 bekende merken op de markt, waaronder Knorr.

De oplossing

De verpakking van de Knorr Wereldgerechten Mexicaanse Burritos is omgezet in een 3D model. Daarna is deze toegepast in de MetaChef Insights Monitor en op de Knorr website zichtbaar voor consumenten.

De data die zichtbaar worden in het dashboard helpen de onderzoekers bij Unilever veel extra informatie te verkrijgen over wat consumenten belangrijk vinden als ze producten en verpakkingen bekijken en beoordelen.

Ontdek onze toepassingen

3D catalogus producten

Catalogus

Dé manier om op een unieke en interactieve manier je assortiment te bespreken met je klanten.

Product portfolio

Configurator

Combineer product en verpakking real time direct aan tafel bij de klant en verkort de ontwikkelingstijd.

Insights Monitor

Onderzoek en monitor met MetaChef Insights hoe klanten of consumenten jouw producten online bekijken en gebruiken.

Content Creator

Automatiseer je visuele content! Haal meer uit je 3D beelden met het maken van je eigen sfeerbeelden, video’s en packshots.

Category Management

Augmented Reality

Inspireer & overtuig je klant van jouw visie op de categorie. En zet met behulp van AR je producten real time in het schap.

3D hologram

Product Presentatie

Overtuig jouw klant of consument van de kwaliteit van je product en trek maximale aandacht met levensechte productpresentaties.