De grootste collectie
3D food, verpakkingen en machines

X

In onze 3d-collectie vind je…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut varius at nisi commodo interdum. Pellentesque at justo congue, fringilla lorem in, suscipit turpis. Fusce egestas dui ex, vel lobortis nibh pulvinar in. Quisque in lorem purus. In rhoncus neque quis purus condimentum tincidunt.

  • Meer dan 1000 soorten versproducten in vlees, vis en gevogelte
  • Meer dan 750 soorten groente en fruitproducten
  • Meer dan 500 soorten rijst, pasta’s en noedels
  • Meer dan 250 soorten brood
  • Meer dan 250 soorten zuivelproducten
  • Meer dan 250 soorten machines
  • Meer dan 1000 soorten verpakkingen

Jouw unieke producten op maat

Van AGF, vlees, kip, vis, brood, zuivel en vele andere kruidenierswaren tot en met verpakkingen en machines. Het MetaChef platform heeft de meest complete collectie 3D producten! Heb je unieke producten in jouw assortiment? Dan maken wij de 3D producten op maat.

1.000

versproducten
in vlees, vis en gevogelte

250

broodvarianten

750

soorten groenten
en fruit

250

zuivelproducten

500

soorten rijst,
pasta’s en noedels

1.250

verschillende verpakkingen
en machines

Van fysiek product naar 3D model

Een 3D model is een virtuele, levensechte representatie van een fysiek product. Ook wel een digital twin genoemd. Wij bouwen alle digital twins op in ons eigen volledig geautomatiseerde proces: van product tot scan, naar virtueel model.

VR Training

Gebruik jouw 3D content op de meest unieke manieren

Wist je dat digitale 3D-modellen al jaren de standaard zijn in non-food? Niet zo vreemd, want digitale 3D-modellen hoeven maar één keer gemaakt te worden en zijn vervolgens eeuwig herbruikbaar. Dat maakt 3D gemakkelijk, efficiënt in gebruik en kostenbesparend. 

3D modellen kunnen voor altijd gebruikt worden voor verschillende digitale toepassingen. Dus heb jij toegang tot de 3D collectie van MetaChef, dan zijn de mogelijkheden met 3D eindeloos. Gebruik het in lesmateriaal en trainingen, in je salespresentatie en op beurzen. Met 3D content is de deur geopend naar unieke presentatie- en toepassingmogelijkheden.